Co & Co Hosting wordt Nedcomp Hosting

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2018 heeft Nedcomp Hosting bv alle hostingdiensten van Co & Co Solutions bv overgenomen.

Wat gaat er voor u veranderen?

Operationeel gaat er vooral niets veranderen. De directie en het eigendom blijft in handen van Joost en Vincent en u wordt nog steeds bediend door Floris, Daniël, Michele, Jeroen en Ralf. Onze diensten draaien op dezelfde machines in hetzelfde datacenter en de belangrijkste: Nedcomp neemt, voor wat betreft de hosting, zonder voorbehoud alle contractuele rechten en plichten over van Co & Co Solutions bv. Tarieven en afspraken worden naar aanleiding van deze transitie niet gewijzigd!

De achtergrond

Vanaf het prille begin is het leveren van hostingdiensten een onderdeel geweest in het dienstenpalet van Co & Co Solutions. In the early days hosten we vooral ter ondersteuning van onze maatwerk projecten en het systeembeheer.

Toen we in 2014 zijn gestopt met het systeem- en werkplekbeheer hebben we alles wat goed was aan onze beheerorganisatie en infrastructuur beetgepakt, opgeschud, en zijn we met frisse blik en een stevige ambitie onze niche in de hostingmarkt gaan zoeken.

Onze niche? Een hostingprovider met een gezicht. Een kleinschalige, maar hoogwaardige dienstverlener met een bovengemiddelde interesse en expertise op het gebied van dataveiligheid en maatwerk.

Voor het goed runnen van een hostingbedrijf heb je een bepaalde omvang nodig om een stabiel product te draaien. Omdat we niet alleen op organische groei wilden vertrouwen zijn we actief op zoek gegaan naar overnamekandidaten.

Op overnamepad

Na de relatief bescheiden overname van de klanten van Veldhoven Design in 2014 is eind vorig jaar Nedcomp Hosting in beeld gekomen. Vraag en aanbod bleken perfect te matchen en sinds 1 januari 2017 is Nedcomp een onderdeel van de Co & Co ‘groep’.

Met de gecombineerde activiteiten is ons hostingproduct qua omzet ruim verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor en hebben we de kritische massa bereikt waarmee we de gewenste fundering hebben gelegd voor verdere ontwikkeling.

De naam

Het is altijd onze doelstelling geweest om onze hostingdiensten onder één naam, en één bv, op de markt te brengen. De beslissing om te hosten onder de naam ‘Nedcomp’ was voor ons heel logisch: we willen een duidelijke scheiding aanbrengen tussen de producten software en hosting. Het zijn twee verschillende takken van sport met elk hun eigen dynamiek en businessmodel.

Co & Co Solutions bedenkt, bouwt, implementeert en onderhoudt software op maat. Nedcomp host uw servers en applicaties. Deze zaken zijn onder eigen vlag gemakkelijker te communiceren naar de markt, maar zet ook de interne vizieren scherper.

Hey Ho, Let’s Go!

In 2018 start voor ons een nieuwe fase waarin twee volwassen bedrijven op basis van hun eigen expertise en ervaring, maar met gedeeld DNA, complexe en betrouwbare ICT-diensten leveren.

Co & Co en Nedcomp. Verantwoord flexibel.

 

Wij hebben er zin in!

Vincent de Jong & Joost van Rijswijk