• Volledige technische beheer:
  • Advisering, inrichting, onderhoud,
  • Upgraden en monitoren

Wij staan klaar voor (bijna) ieder hostingvraagstuk

Nedcomp biedt gecertificeerd hostingbeheer waarbij het mogelijk is om snel, veilig en wereldwijd data beschikbaar te maken. Dit doen wij door Managed hosting en Managed Azure aan te bieden. We weten als geen ander hoe groot de impact kan zijn van nieuwe systemen op de werkvloer. Daarom begeleiden we je door het hele proces: van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers tot en met zorgeloos beheer.

Is jouw bedrijf sustainable? En jouw hosting?

Is jouw bedrijf sustainable? En jouw hosting?

Duurzaam/Sustainable

Veel organisaties hebben hun software, vaak met belangrijke (klant-)informatie, inpandig op servers draaien, maar dat kan beter! Opslag in een datacenter brengt enorme efficiency voordelen. Door IT-apparatuur op één plaats samen te brengen en de professionele exploitatie van de datacenter faciliteiten kunnen enorme hoeveelheden energie worden bespaard in vergelijking met eigen situaties.

Het beheer van deze servers kan uitbesteed worden bij Nedcomp. Nedcomp is expert in het ontwerpen en beheren van technisch complexe hostingomgevingen. We kunnen complete hostingsplatforms inrichten en beheren voor zorgverleners of een ontwikkelplatform bouwen voor een bezoekersbeheer-systeem. Ook bieden we databaseservers voor bedrijfsapplicaties (SaaS, IaaS), diverse eindgebruiker-applicaties, test- en ontwikkelomgevingen voor de eigen applicaties en cluster & load balanced omgevingen. 

De basis op orde met Azure

Wist je dat Microsoft per jaar meer dan 1 miljard investeert in de security van Azure? En dat er 3.500 mensen werken aan de veiligheid van Azure, nieuwe security maatregelen ontwikkelen en de omgeving continu in de gaten houden op aanvallen zodat ze direct maatregelen kunnen nemen?

Azure is dan ook een van de grootste Cloud platformen in de wereld. Op deze platformen draaien bijvoorbeeld 95% van de bedrijven in de Fortune 500. We zien dat veel organisaties die de stap naar Azure maken, hun Azure omgeving uitbesteden. Wat gebeurt er dan precies? is een veelgestelde vraag. Een terechte vraag ook. En we geven graag de antwoorden die bij jou passen. 

Bel voor een kop koffie: 010 - 798 78 48 of mail via ons contactformulier

Waarom is hostingbeheer via Nedcomp interessant?

Betrouwbaar

Nedcomp beheert servers (voor applicatiesoftware, apps en websites) in een datacenter. Redundancy in koeling, power en communicatie systemen zorgen voor de constante verbinding die essentieel is voor elk bedrijf. De uitstekende up-time betekent ononderbroken toegang tot de gegevens en servers van elke organisatie, voor het personeel en de klanten.

Gecertificeerd

Nedcomp werkt volgens hoge standaarden en we zijn meervoudig gecertificeerd: ISO-9001, ISO-27001 en NEN-7510. Zelfs de gevoeligste data, zoals patiëntgegevens, is bij ons in goede handen. Daarnaast zijn we Microsoft Certified Partner. 

Kosten

Binnen een beheercontract van Nedcomp maak je gebruik van VPS, CPU, SQL, Memory, Storage, traffic, SLA. Dit alles wordt geïntegreerd binnen een contract dat per kwartaal of maandelijks wordt gefactureerd, zonder extra verrassingen. Eventuele extra werkzaamheden worden uitgevoerd na opdracht en voor een vast uurtarief. Wij controleren jaarlijks samen met jou of er aanpassingen nodig zijn op de servers en passen daar de facturatie (zo nodig ook verminderen) op aan. 

Service Level Agreement

Als aanvulling op een hosting-beheer-contract hebben wij uiteraard een uitgebreid SLA. Een deel van ons Service Level Agreement staat online. Binnen dit beheercontract is uiteraard ook ons Privacy Statement opgenomen met daarin onze aanpak rondom AVG/GDPR.  

Schaalbaar

Serverkasten en andere IT apparatuur die op de eigen locatie van het bedrijf staan, kunnen bij groei vaak moeilijk uitgebreid worden vanwege beperkingen in ruimte. Met datacenterruimte of colocatie kan wel flexibel uitgebreid worden wanneer dat gewenst is of de noodzaak daartoe ontstaat. Met 1 'belletje' is het voor onze engineers mogelijk om extra capaciteit toe te voegen als dat nodig is. Belangrijk voordeel is dat alleen betaald wordt voor de ruimte en energie die ook daadwerkelijk afgenomen wordt.

Risk management

Noodgevallen komen incidenteel voor, maar wanneer bedrijfskritische apparatuur off-site draait, hoeft dat geen negatieve invloed te hebben op een bedrijf. Colocatie is een goede strategie om continuïteit te borgen, ongeacht of gebruik gemaakt wordt van een datacenter als een primaire site voor servers of als mirrorsite om een ​​constante connectiviteit te garanderen tijdens uitval op de primaire locatie. Wanneer er problemen met de server zijn, dan zijn onze engineers snel op locatie om der server te herstarten. 

Meer weten over hostingbeheer?

Neem contact met ons op of bekijk onze contactpagina. Wil je direct antwoord op de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan naar Heleen Sluijs 010-798 7842 

Wil je tijdens kantooruren liever direct contact met één van onze hostingengineers? Bel 010 - 798 78 48 of mail naar info@nedcomp.nl.