• Cloud of multicloud
  • Kosten inzichtelijk
  • Inrichting en beheer door Nedcomp

Managed Azure

Azure is het cloudplatform dat bedrijven ondersteunt om hun bedrijfsprocessen behalve altijd en overal toegankelijk te maken, maar ook continu helpt verbeteren. Binnen de Azure diensten hebben organisaties de mogelijkheid om voor een hybride cloudoplossing te kiezen, waarbij gegevens lokaal en in de cloud opgeslagen worden, of full-cloud te gaan. Omdat Azure een cloudoplossing van Microsoft is, valt dit perfect te combineren met andere cloudservices. Het Azure platform vraagt gespecialiseerde kennis en daarom bieden wij behalve het Azure platform zelf, óók ondersteunende managed services diensten aan.

Microsoft heeft wereldwijd meer dan 54 datacenters, waaronder een groot datacenter terrein in Nederland. Vanuit het Azure platform worden tal van services geboden. Dit gaat verder dan virtuele servers. Ook het hosten van websites, databases en IoT infrastructuren behoren tot de mogelijkheden. Klanten van Nedcomp met een hybride cloud infrastructuur kiezen er voor om Azure te gebruiken voor back-up of als uitwijk datacenter bij calamiteiten. Azure biedt diverse mogelijkheden voor geautomatiseerde disaster recovery scenarios. Door Azure hybride te gebruiken wordt het een verlenging van jouw eigen on premise hosting, of de ' klassieke hosting'. 

Gecertificeerde engineers

De kern van Nedcomp bestaat uit gedreven en ervaren hostingengineers met passie voor het hosting vak. Onze engineers monitoren de uptime van software of website, ze zijn snel in het oplossen van jouw vragen, maar denken ook mee met ontwikkelingen binnen het werkgebied van de klanten. Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het gaat om de verschillende opties. Daarom bieden wij de mogelijkheid om traditionele hosting te combineren met cloud servers en multicloud-computingomgevingen om aan de specifieke eisen te voldoen. Inclusief alle middelen en 24×7 support en altijd met flexibele opties voor stroom en bandbreedte. Nedcomp werkt volgens hoge standaarden en we zijn meervoudig gecertificeerd: 

Waarom Managed Azure bij Nedcomp?

Geen investering meer in (server) hardware
Alleen betalen naar gebruik (check van Nedcomp)
Extreem flexibel en schaalbaar
Meeliften op technologische ontwikkelingen
Continu beschikken over nieuwste security functionaliteiten
Compliant aan meer dan 70 standaarden zoals AVG en ISO27001
✓ Uitstekende persoonlijke service
✓ Alle zorgen uit handen
✓ 24/7 supportteam

Ons supportteam verleent een uitstekende service. Dit doen zij vanuit een dienstverlening die ook binnen een Service Level Agreement is vastgelegd.  

De opslag van data kent vele mogelijkheden. Vraag ons naar de meest geschikte manier van beheer voor jouw organisatie.
Benieuwd naar de mogelijkheden van Managed Azure? Neem contact met ons op

 

Technische specificaties van ons Datacenter

Redundante koeling
N+1 setup, 24* constante temperatuur; AirSock-systeem zonder tochtstromen; Omringende koude gang
Uitstekende brandveiligheid
VESDA-systeem voor directe smeuldetectie; Argonite gasblussysteem; 60 minuten brandvertragende muren
2N+1 stroomvoorziening
Volledig redundante A- en B-feeds; Aangesloten op twee afzonderlijke powerhouses; Aangesloten op 23kV havennetwerk
Beveiliging
Biometrische toegangsbeveiliging; Camerabewaking; Toegangsregistratie; Bewegingssensoren