• Sneller dan eigen hosting
  • Veiliger dan eigen hosting
  • Installatie en update firewall-pakketten

Managed colocation

Enkele servers, een rack of een heel serverpark? Met de colocation oplossingen van Nedcomp kies je voor een goed onderkomen voor jouw servers. Inclusief alle middelen en 24×7 support. Nedcomp beheert haar eigen colocation datacenter suites, zodat wij snel kunnen schakelen. Onze supportengineers staan klaar om je te helpen met de installatie van jouw colocation netwerk. 

Managed Services

Wanneer je bij ons colocation afneemt kun je gebruik maken van onze aanvullende Managed services. Onze services bestaan uit verschillende diensten. Dit bieden we aan om jouw hosting zo eenvoudig mogelijk te maken.

Managed Back-up service

Wil je een veilige offsite back-up van jouw data? Dan is onze Managed Back-up service uitermate geschikt. Via onze back-up agent wordt er een encrypted back-up van jouw data gemaakt. Maak je gebruik van een VMware of Hyper-V omgeving? Dan is het zelfs mogelijk om back-ups van de volledige virtuele servers te maken. Voor de back-up intervallen en retentietijd bieden we meerdere mogelijkheden.

Managed Monitoring service

Onze Managed monitoring service maakt het mogelijk om 100+ gegevens van de server te monitoren en hier triggers aan toe te kennen zodat jouw organisatie en/of een van onze supportmedewerkers hierover gealarmeerd wordt, 24x7. Denk hierbij aan CPU of Disk gebruik maar ook aan de status van diverse services of het uitvoeren van een webcheck. Heb je bijvoorbeeld een belangrijke import job draaien, geen probleem, ook die kunnen we monitoren.

Managed Windows update

Wil je het up-to-date houden van jouw Windows servers uit handen te geven? Met de Managed Windows update zorgen wij ervoor dat uw servers van de laatste (Windows) updates voorzien is.

Colocatie met 99,99999% historische uptime

Gecertificeerde engineers

De kern van Nedcomp bestaat uit gedreven en ervaren hostingengineers met passie voor het hosting vak. Onze engineers monitoren de uptime van software of website, ze zijn snel in het oplossen van jouw vragen, maar denken ook mee met ontwikkelingen binnen het werkgebied van de klanten. Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het gaat om colocatie opties. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om traditionele colocatie te combineren met dedicated servers en cloud-computingomgevingen om aan de specifieke eisen te voldoen. Inclusief alle middelen en 24×7 support en altijd met flexibele opties voor stroom en bandbreedte. Nedcomp werkt volgens hoge standaarden en we zijn meervoudig gecertificeerd: 

Waarom Colocation bij Nedcomp?

✓ Uitstekende persoonlijke service
✓ Flexibel platform
✓ Veilige netwerkomgeving
✓ Alle zorgen uit handen
✓ 24/7 supportteam

Ons supportteam verleent een uitstekende service. Dit doen zij vanuit een dienstverlening die ook binnen een Service Level Agreement is vastgelegd.  

De colocatie van enkele servers vraagt om minder ruimte dan wanneer je een geheel serverpark wilt onderbrengen. Vraag ons naar de meest geschikte manier van beheer voor jouw organisatie.
Benieuwd naar de mogelijkheden van Colocation? Neem contact met ons op

 

Technische specificaties van ons Datacenter

Redundante koeling
N+1 setup, 24* constante temperatuur; AirSock-systeem zonder tochtstromen; Omringende koude gang
Uitstekende brandveiligheid
VESDA-systeem voor directe smeuldetectie; Argonite gasblussysteem; 60 minuten brandvertragende muren
2N+1 stroomvoorziening
Volledig redundante A- en B-feeds; Aangesloten op twee afzonderlijke powerhouses; Aangesloten op 23kV havennetwerk
Beveiliging
Biometrische toegangsbeveiliging; Camerabewaking; Toegangsregistratie; Bewegingssensoren