Onze klanten kunnen goed slapen

Nedcomp verzorgt en optimaliseert de opslag van uw data in een DC (datacentrum). Onze hostingengineers monitoren de servers en zorgen ervoor dat uw software, managementsysteem of uw website(s) altijd werken. Met een uptime van 99,9% garanderen wij een stabiele werking van uw software. Nedcomp is actief in verschillende sectoren zoals De Zorg, regionale overheid en het MKB. Maar ook softwarebouwers bedienen wij met solide en schaalbare hostingoplossingen. Heeft u interesse in hosting- of cloudoplossingen voor uw sector neem dan contact met ons op!

1. Zorgsector

Als zorgaanbieder is het extra belangrijk (en wettelijk verplicht) om in een veilige, afgeschermde netwerkomgeving te werken. Nedcomp voldoet aan de strenge eisen die de zorgsector stelt. We zijn NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Alles over zorgsectorhosting

PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving)

Een persoonlijke gezondheidsomgeving of een persoonlijk gezondheidsdossier is een website of app, waarmee een patiënt toegang heeft tot zijn eigen gezondheidsgegevens. Het gaat dan om gegevens die opgeslagen zijn door bijvoorbeeld de huisarts of medisch specialist in het ziekenhuis. De patiënt kan deze gegevens in de persoonlijke gezondheidsomgeving zelf gebruiken en er ook eigen gegevens in vastleggen. Een persoonlijke gezondheidsomgeving is dus breder dan een patiëntenportaal. Een patiëntenportaal is gekoppeld aan een specifiek zorgverlenerssysteem, bijvoorbeeld het HIS van de huisartsenpraktijk. Het idee is dat via een PGO een patiënt inzage heeft in gegevens uit meerdere zorgverlenerssystemen tegelijkertijd.Binnen deze PGO’s wordt zeer gevoelige informatie verwerkt. Daarom is het belangrijk om deze informatie goed te beveiligen.

Als software-leverancier wilt u dat uw hostingpartner hoge normen en waarden hanteert. Ontwikkelt jouw organisatie een PGO? Of ben je op zoek naar een veilige omgeving voor jouw apps en de bijbehorende data? Een van deze eisen is, dat alle deelnemers die een PGO (willen) ontwikkelen in het bezit dienen te zijn van een NEN 7510 certificering inclusief de aanvullende auditverklaring met rapportage. Nedcomp heeft als doel gesteld om de juiste hosting te bieden voor deze omgeving.

2. Regionale overheid

Als regionale overheidsinstelling heeft u vaak te aken met een wirwar van applicaties die in eerste instantie 'gewoon' lokaal gehost worden. Maar op een gegeven moment is het onduidelijk wat er allemaal op de hostingservers staat. Hoe wilt u het opschonen? Welke servers kunnen we leegmaken? Hoe kunnen we de snelheid verbeteren? Allemaal beheervragen waar wij graag bij helpen. Het is mogelijk om het hele beheertraject uit handen te geven. de opslag van uw applicaties, apps en data wordt niet alleen efficiënter maar in de meeste gevallen ook goedkoper, sneller en schoner.

3. MKB

U heeft uw eigen software (laten) onwikkel(en)d en deze draait op uw eigen server binnen de voor u vertrouwde omgeving. Dagelijks werkt u met de beschikbare data, vaak aangevuld met vertrouwelijke gegevens van uw klanten of cliënten. Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag over. Zorgen voor een veilige, redundante omgeving. Een foutje op kantoor is dan snel herstelt! 

 

4. Softwarebouwers 

Als SaaS-leverancier wilt u dat uw hostingpartner hoge normen en waarden hanteert. Uw pakketten moeten veilig en verantwoord gehost worden. Door de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Co & Co Solutions zit softwareontwikkeling in het DNA van Nedcomp. We spreken uw taal en delen de mindset van een ontwikkelaar.

OTAP (Ontwikkel Test Acceptatie en Productie)

Klanten en ontwikkelaars stellen steeds hogere eisen aan hun ontwikkelstraat, terwijl de techniek steeds complexer wordt. Het bouwen en beheren van OTAP omgevingen wordt dan ook steeds vaker uitbesteed. Door het hanteren van een goede test en productie-omgeving zijn wij in staat om veilige en betrouwbare hosting aan te bieden.