• Eenvoudige release
  • Snelle en flexibele updatecyclus
  • Goede support voor software en servers

(Regionale) Overheid

Een wirwar van applicaties.....

Als regionale overheidsinstelling heb je vaak te maken met een wirwar van applicaties die in eerste instantie 'gewoon' lokaal gehost worden. Op een gegeven moment is het onduidelijk wat er allemaal op de hostingservers staat: er is geen overzicht meer. Hoe wil je de server opschonen? Welke servers kunnen we leegmaken? Hoe kunnen we de snelheid verbeteren? Allemaal beheervragen waar wij graag bij helpen. Het is mogelijk om het hele beheertraject uit handen te geven. De opslag van de applicaties, apps en data wordt niet alleen efficiënter maar in de meeste gevallen ook goedkoper, sneller en schoner.

Situatie bij de overheid

Zodra er problemen zijn bij een website, app of applicatie van de overheid verloopt het contact over meerdere schijven, vaak ook via meerdere instanties.

De voordelen van externe Hostingbeheer zijn groot. Met name de snelheid van een ‘kleine’ partij is niet te vergelijken met een hosting via een overheidsroute. De hoge schakelsnelheid wordt met name gerealiseerd doordat de engineers van Nedcomp de applicatie/app/software van jouw organisatie borgen. Ze hebben de kennis om de hosting efficient en flexibel in te richten. Ze weten hoe de informatie op de server is opgelsagen en welke onderdelen belangrijk zijn voor snelle beschikbaarheid van de data. Ale een project af is staat alls in een mum van tijd online.

Automatische Security Audit

Nedcomp maakt gebruik van een 'security audit'. Hiermee testen wij periodiek de kern van onze infrastructuur en desgewenst de server van de klant. Dit is een geautomatiseerde test die controleert welke software en diensten op de systemen aanwezig zijn en of hier een lek of fout in zit. Op onze kerninfrastructuur controleren we daarnaast specifiek op configuratiefouten en zwakheden.

Gecertificeerd

Nedcomp staat voor veiligheid. Wij werken volgens verschillende protocollen en zijn al jaren op rij goed beoordeeld over onze werkwijze. Met de certificaten ISO 27001 en ISO 9001 laten we zien dat wij in staat zijn om op een veilige manier met klantgegevens om te kunnen gaan.

Geen enkele invloed op de software

Kun jij dat even aanpassen? Een vraag die we vaak van onze klanten krijgen. Maar dat kan en mag Nedcomp niet. Dre hostingprotocollen laten het niet toe dat wij aanpassingen uitvoeren binnen de software van de klant.

Waarom Nedcomp?

  • Snelle reactie bij foutmelding
  • Adviserende rol rondom goed hostinggebruik
  • Regelmatige updatecyclus zonder oponthoud
  • Goede en flexibele support
  • Snelle service naar datacenter

Meer weten over hosting?

Neem contact met ons op of bekijk onze contactpagina. Wil je direct antwoord op de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan naar Heleen Sluijs 010-798 7842 

Wil je tijdens kantooruren liever direct contact met één van onze hostingengineers? Bel 010 - 798 78 48 of mail naar beheer@nedcomp.nl.