• 20+ jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Betrokken engineers

Naast kwaliteit ook humor: de beste combinatie

Onze visie

Goede hosting draagt bij aan een betere wereld.

Onze missie

Wij willen het bewustzijn rondom hosting vergroten door continu verbeterende hosting en persoonlijke aandacht.

Persoonlijk - Continu verbeteren  -  Betrokken

Nedcomp Hosting levert sinds 1997 betrouwbare hostingdiensten. Wij zijn klantgericht, hebben korte lijnen, zijn betrouwbaar en spelen snel in op jouw vragen. We denken mee in het belang van de klanten daarom altijd pas tevreden met het beste. Bij ons heb je direct contact met een medewerker-met-verstand-van-zaken. Een medewerker die, vooral op de momenten die voor jou zo belangrijk zijn, adequate service kan bieden. De kwaliteit zit dus vooral in het hebben van een supportteam dat je snel begrijpt en helpt! Dat vertaalt zich dan ook in de langdurige werkrelaties die wij met onze klanten onderhouden.

Er zijn altijd wel nieuwe ontwikkelingen...

Een schuur opruimen, je kamer eens flink opruimen of je computer opruimen: je wordt er altijd blij van. Maar eigenlijk blijven deze acties veel te lang op je lijstje staan. Onze engineers werken dagelijks juist met deze lijstjes waardoor de servers steeds schoon en efficiënt zijn ingericht. Daarnaast bestaat ons vak uit het voortdurend verbeteren van de omstandigheden. Nieuwe servers, nieuwe software, een nieuw managementsysteem: je merkt er niets van, maar je hoeft je nooit zorgen te maken over de bereikbarheid van jouw website, applicatie of app. Fijn toch? 

Onze infrastructuur

Ons complete netwerk is redundant opgebouwd, gebruikmakend van de laatste technologieën. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van producten van o.a. de fabrikanten HPE, Juniper Networks en VMware. Onze apparatuur is ondergebracht in het datacenter SmartDC te Rotterdam. Door deze plaatsing zijn niet alleen wij, maar ook jij als klant, verzekerd van solide voorzieningen wat betreft koeling, connectiviteit, noodstroomvoorzieningen en fysieke beveiliging. 

De servers die wij beheren zijn ondergebracht bij Smartdc. Smartdc staat voor performance, uptime en maximale zekerheid. Het primaire datacenter in Rotterdam heeft meer dan 12 carriers in-house en een volledig redundante N+1 stroomvoorziening. 

Smartdc is een echt Rotterdams bedrijf: betrouwbaar en no-nonsense. Het datacenter in Rotterdam is met 3500 m2 het grootste datacenter van Zuid-Holland. In de meet-me-room van Smartdc bevindt zich de grootste connectiviteitshub in de regio. Smartdc is carrier-neutraal, waardoor klanten rechtstreeks kunnen verbinden met alle belangrijke carriers, transit providers en exchanges voor de beste connectiviteit. De meet-me-room is een open marktplaats voor carriers en transit providers. De verbindingen naar de racks in het datacenter zijn redundant uitgevoerd.

Waarom Nedcomp?

  • 22 jaar ervaring met het servermigraties; 
  • Toegang tot een van de snelste en schoonste datacenters ter wereld:
  • Vaste projectteams die de opdrachtgever door-en-door kennen;
  • We kunnen (op elk moment) inspelen op verhoogde capaciteitsvragen;
  • We hebben jarenlange ervaring met kleine en grote projecten in verschillende branches;
  • We nemen initiatief en zullen kansen en risico's nooit onbenoemd laten. Bekijk hiervoor ook ons Privacy statement

 Voor elke klant automatisch een Security Audit

Nedcomp maakt standaard gebruik van een 'security audit'. Hiermee testen wij periodiek de kern van onze infrastructuur en desgewenst de server van de klant. Dit is een geautomatiseerde test die controleert welke software en diensten op de systemen aanwezig zijn en of hier een lek of fout in zit. Op onze kerninfrastructuur controleren we daarnaast specifiek op configuratiefouten en zwakheden.

Softwarebouwers

Nedcomp is een zelfstandig onderdeel van de Co & Co Groep en een zusteronderneming van Co & Co Solutions. Omdat de vraag naar de hostingdiensten van zowel Nedcomp als Co & Co Solutions in het verleden sterk bleven groeien en beide bedrijven hetzelfde DNA delen hebben zij besloten om de dienstverlening gezamenlijk te continueren. Co & Co werkt als jouw externe, interne ontwikkelafdeling en maken jouw unieke software. We zoeken samen met onze opdrachtgevers naar unieke, slimme automatiseringsoplossingen die niet alleen veilig en gebruiksvriendelijk zijn, maar in de praktijk ook echt het verschil maken. Intussen hebben we aardig wat bedrijfskritische processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Dat doen we zelfs nog steeds voor onze allereerste klant.

Co & Co is ISO-9001, ISO-27001 en NEN-7510 gecertificeerd. Zelfs de gevoeligste data, zoals patiëntgegevens, is bij ons in goede handen. Daarnaast zijn we Microsoft Certified Partner. Onze technische expertise is dan ook grotendeels gebaseerd op de Microsoft technologie-stack (.NET, C#, Visual Studio en MS-SQL Server).

Al deze voorzieningen bij elkaar zorgen ervoor dat we onze hoge mate van dienstverlening kunnen aanbieden voor uw website of bedrijfskritische applicaties.

Meer weten over Nedcomp? Neem contact met ons op

Het Nedcomp Support Team

De kern van Nedcomp bestaat uit gedreven en ervaren hostingengineers met passie voor het hosting vak. Onze engineers monitoren de uptime van software of website, ze zijn snel in het oplossen van jouw vragen, maar denken ook mee met ontwikkelingen binnen het werkgebied van de klanten. Maar ook een jaarlijks bezoekje aan de klant is iets dat wij graag en frequent doen. 

Ellen Boelens Kwaliteitsmanager
Floris Termorshuizen Technisch Directeur
Heleen Sluijs Directeur
Jeroen van Drongelen Hosting Engineer
Michele Possamai Hosting Engineer
Ralf Brand Teamleider
Roy van Genderen Stagiair
Vera Vasiljevic Office Manager