Persoonlijk - Vakbekwaam - Oprecht

Nedcomp Hosting levert sinds 1997 betrouwbare hostingdiensten. Wij zijn klantgericht, hebben korte lijnen, zijn betrouwbaar en spelen snel in op uw vragen. We denken mee in het belang van de klant en daarom altijd pas tevreden met het beste.

Bij Nedcomp Hosting is klantvriendelijkheid een groot goed. Bij ons heb je direct contact met een medewerker-met-verstand-van-zaken. Een medewerker die, vooral op de momenten die voor jou zo belangrijk zijn, adequate service kan bieden. De kwaliteit van onze technische ondersteuning wordt gegarandeerd door meer dan 99,9% uptime (waar we hier best trots op zijn). Daarnaast zit de kwaliteit vooral in het hebben van een supportteam dat u snel begrijpt en helpt! Dat vertaalt zich dan ook in de langdurige werkrelaties die wij met onze klanten onderhouden. En daarop zijn we misschien nog wel het meest trots!

Onze infrastructuur

Ons complete netwerk is redundant opgebouwd, gebruikmakend van de laatste technologieën. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van producten van o.a. de fabrikanten HPE, Juniper Networks en VMware. Onze apparatuur is ondergebracht in het datacenter SmartDC te Rotterdam. Door deze plaatsing zijn niet alleen wij, maar ook u als klant verzekerd van solide voorzieningen wat betreft koeling, connectiviteit, noodstroomvoorzieningen en fysieke beveiliging. 

Het Nedcomp Support Team

De kern van Nedcomp bestaat uit gedreven en ervaren hostingengineers met passie voor het hosting vak. Onze engineers monitoren de uptime van uw software of website, zijn snel in het oplossen van uw vragen, maar denken ook mee met ontwikkelingen binnen uw werkgebied. Maar ook een jaarlijks bezoekje aan de klant is iets dat wij graag en frequent doen. 

Nedcomp en Co & Co Solutions

Nedcomp is onderdeel van de Co & Co Groep en een zusteronderneming van Co & Co Solutions, een full-service IT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van maatwerksoftware. Omdat de vraag naar de hostingdiensten van zowel Nedcomp als Co & Co Solutions in het verleden sterk bleven groeien en beide bedrijven hetzelfde DNA delen hebben zij besloten om de dienstverlening gezamenlijk te continueren.

  

Al deze voorzieningen bij elkaar zorgen ervoor dat we onze hoge mate van dienstverlening kunnen aanbieden voor uw website of bedrijfskritische applicaties.

Meer weten over Nedcomp?

Neem contact met ons op

 

Het team

persoonlijk, vakbekwaam en oprecht!

Ellen Boelens Kwaliteitsmanager
Floris Termorshuizen Technisch Directeur
Heleen Sluijs Directeur
Jeroen van Drongelen Hosting Engineer
Michele Possamai Hosting Engineer
Ralf Brand Teamleider
Ruth Winkler Prins Office Support
Tessa van de Wijgaart Office Manager
Vera Vasiljevic Office Manager