Over Nedcomp

Welkom bij Nedcomp. Een solide hostingpartij bij wie dienstverlening hoog in het vaandel staat

Nedcomp Hosting is een hostingbedrijf dat sinds 1997 het leveren van betrouwbare hostingdiensten als haar belangrijkste taak ziet. Diensten waarop u dagelijks kunt rekenen. Verwacht van ons geen groot en log bedrijf waarin het vinden van de juiste contactpersoon al een taak op zich is.

Bij Nedcomp Hosting is ervoor gekozen om de groei niet ten koste te laten gaan van de klantvriendelijkheid. Bij ons heeft u direct contact met een medewerker met verstand van zaken. Een medewerker die, vooral op de momenten die voor u zo belangrijk zijn, adequate service kan bieden.

Kwaliteit zit hem niet alleen in het keer op keer halen van meer dan 99,9% uptime (hoewel we hier best trots op zijn). Kwaliteit zit vooral in het hebben van een supportteam dat u snel begrijpt en helpt! Daarop zijn we misschien nog wel het meest trots en dat vertaalt zich dan ook in de langdurige werkrelaties die wij met onze klanten onderhouden.

Wij zijn klantgericht, hebben korte lijnen, zijn betrouwbaar en spelen snel in op uw vragen. We denken mee in het belang van de klant en daarom altijd pas tevreden met het beste.

Nedcomp en Co & Co Solutions

Nedcomp is onderdeel van de Co & Co Groep en een zusteronderneming van Co & Co Solutions, een full-service IT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van maatwerksoftware. Omdat de vraag naar de hostingdiensten van zowel Nedcomp als Co & Co Solutions sterk bleven groeien en beide bedrijven hetzelfde DNA delen hebben zij besloten om de dienstverlening gezamenlijk te continueren.

Het Nedcomp Support Team

De kern van Nedcomp bestaat uit gedreven en ervaren hostingengineers met passie voor het hosting vak. Wij gaan op zoek naar de maatwerkoplossing die bij u past.

Onze infrastructuur

Ons complete netwerk is redundant opgebouwd, gebruikmakend van de laatste technologieën. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van producten van o.a. de fabrikanten HPE, Juniper Networks en VMware. Onze apparatuur is ondergebracht in het datacenter SmartDC te Rotterdam. Door deze plaatsing zijn niet alleen wij, maar ook u als klant verzekerd van solide voorzieningen wat betreft koeling, connectiviteit, noodstroomvoorzieningen en fysieke beveiliging.

Al deze voorzieningen bij elkaar zorgen ervoor dat we onze hoge mate van dienstverlening kunnen aanbieden en u met een gerust hart uw website of bedrijfskritische applicaties bij ons kunt onderbrengen.

Meer weten over Nedcomp?

Neem contact met ons op

 

Team

Maak kennis met Nedcomp

Daniël Disveld Teamleider
Ellen Boelens Kwaliteitsmanager
Floris Termorshuizen Technisch Directeur
Jeroen van Drongelen Hosting Engineer
Joost van Rijswijk Directeur
Melly Fousert-Kasih Keukenprinses
Michele Possamai Hosting Engineer
Ralf Brand Teamleider (ai)
Robin Harrold Projectlead
Ruth Winkler Prins Office Support
Tessa van de Wijgaart Office Manager
Vincent de Jong Directeur