Nedcomp wordt een onderdeel van Co & Co
U heeft er hoogstwaarschijnlijk niets van gemerkt, maar sinds kort is Nedcomp Hosting overgenomen door Co & Co Solutions bv; een gerenommeerde IT-dienstverlener uit Rotterdam met een aparte hostingtak: Co & Co Hosting.

Wat betekent dit voor u?
Voor wat betreft uw bestaande overeenkomst(en): niets. Vanzelfsprekend respecteren wij de bestaande contracten. Ook kunt u blijven rekenen op de dienstverlening die u gewend was. Sterker: uw vaste Nedcomp medewerkers zijn mee verhuisd en vormen nu een gewaardeerd onderdeel van het Co & Co Hostingteam. Een soepele overgang dus!

Voordelen
Daarnaast brengt deze overname voor u enkele belangrijke voordelen met zich mee. Op het gebied van hosting bieden wij een breed pakket aan geavanceerde (extra) services. Maar er is meer. Want Co & Co zelf, de moederonderneming, is naast hosting, gespecialiseerd in het leveren van custom-made softwareoplossingen. Wij zijn daarmee van nagenoeg alle IT-markten thuis. Neem vooral eens een kijkje op onze website: www.co-co.nl.

Slagvaardig en flexibel
Een ander voordeel voor u als klant is dat wij als organisatie wat groter zijn. Bij Co & Co werken nu een kleine 30 mensen. Dat maakt ons slagvaardig en flexibel. Tegelijkertijd kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt. Het is bovendien onze intentie om onze klanten op termijn mee te laten profiteren van het schaalvoordeel dat deze overname oplevert.


Gedreven, transparant, no-nonsense
Net zoals Nedcomp, staat Co & Co voor professionaliteit en service. Co & Co is een nuchtere, open organisatie. Wij denken altijd in mogelijkheden en houden van aanpakken. Wat ons drijft is onze passie voor het vak en de wil om een hoogstaand product af te leveren. IT is mensenwerk, dus het bouwen en onderhouden van solide relaties met opdrachtgevers en medewerkers is een prioriteit. Wij varen, net zoals onze klanten, wel bij langdurige partnerschappen.

Wees welkom!
Graag heten wij u van harte welkom bij Co & Co. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag en kijken uit naar kennismaking met onze Nedcomp klanten. U kunt contact opnemen met Vincent de Jong of Joost van Rijswijk op 010 – 280 91 95 of via post@co-co.nl.

Wij kijken uit naar langdurige voortzetting van deze relatie en zullen er alles aan doen om het door u in Nedcomp gestelde vertrouwen opnieuw te bewijzen.

Met vriendelijke groet, ook namens Nedcomp,

De directie van Co & Co,

Vincent de Jong
Joost van Rijswijk

Terug