Shared hosting aanvraag
U heeft gekozen voor het MH2 abonnement . De specificaties van dit abonnement zijn:
Algemeen

Prijs per maand
€10,00

Eenmalige opzetkosten
€27,00


Technisch

Postbussen
15

Postbus grootte
250MB

Protocollen
POP3/IMAP/SMTP

Spamfiltering
Ja


Services

Uptime garantie
99,9%

Naast de 99,9% uptime garantie beschikt deze hosting ook over de 24x7 SLA.
Backup
14 dagen

Iedere nacht wordt er een back-up van de mail welke zich op onze server bevindt gemaakt. We kunnen geen back-up maken van e-mails die u lokaal heeft opgeslagen.
SLA
SLA C

Dit SLA is bedoeld voor bedrijfskritische zaken. Met deze SLA zijn er 24 uur per dag en 365 dagen per jaar specialisten beschikbaar voor de afhandeling van problemen. De server wordt 24x7 bewaakt en standaard onderhoud wordt ook buiten de werktijden uitgevoerd
OPTIES
Extra postbussen


Domeinregistratie
U heeft de domeinnaam nog niet geregistreerd en wilt deze tegelijk met de aanvraag van het abonnement registreren. De kosten voor registratie kunt u terugvinden op de prijslijst domeinregistratie .


U heeft reeds (elders) een domeinnaam geregistreerd en wilt deze tegelijk met de aanvraag van het abonnement naar ons verhuizen. De kosten voor registratie kunt u terugvinden op de prijslijst domeinregistratie .
Voor het verhuizen van een domein is een authorisatie/tokencode nodig. Deze kunt u bij de huidige registrar op te vragen.


U heeft bij ons of elders reeds een domeinnaam geregistreerd en wenst deze niet te verhuizen. Voor communicatie doeleinden verzoeken we u de domeinnaam wel op te geven.Uw gegevens
Vul uw gegevens in om zodoende het hosting bestelformulier te generen.
Facturering
Facturatie
Digitale facturatie
Automatische incasso
Gegevens contractant
Gegevens technisch contactpersoon
(indien anders dan contractant)
Deze knop brengt u op de pagina waar u het aanvraagformulier kunt downloaden. Bij het klikken op deze knop gaat u nog geen overeenkomst aan.