Shared hosting aanvraag
U heeft gekozen voor het MSSQL 2 abonnement . De specificaties van dit abonnement zijn:
Algemeen

Prijs per maand
€34,00

Eenmalige opzetkosten
€35,00


Database engine
MS SQL 2012R2

Database grootte
5GB


Services

Uptime garantie
99,9%

Naast de 99,9% uptime garantie beschikt deze hosting ook over de 24x7 SLA.
Backup
14 dagen

Iedere nacht wordt er een back-up van de database gemaakt. Uw database ondervindt hier geen hinder van en is tijdens het maken van de back-up gewoon beschikbaar.
SLA
SLA C

Dit SLA is bedoeld voor bedrijfskritische zaken. Met deze SLA zijn er 24 uur per dag en 365 dagen per jaar specialisten beschikbaar voor de afhandeling van problemen. De server wordt 24x7 bewaakt en standaard onderhoud wordt ook buiten de werktijden uitgevoerd.
Firewall
Managed firewall

Uw website staat beschermd opgesteld achter statefull inspection firewalls. Deze reguleren het verkeer dat naar de servers gaat en dat van de servers afkomstig is. Door alleen de poorten open te stellen die echt nodig zijn wordt de zogenaamde 'attack service', ofwel de mogelijkheden die kwaadwillende hebben ,zeer verkleind.
Preventief onderhoud
Managed patching service

De server wordt voorzien en bijgehouden met de laatste patches, kritische patches worden binnen 48 uur geinstalleerd. De installatie zal in de avonduren geschieden.
Monitoring
Managed monitoring service

Dit betreft een diepgaande vorm van monitoring van de server, waarbij diverse kritische services en server eventlogs automatisch worden gecontroleerd. Bij eventuele alarmen zal het Nedcomp Support Team automatisch worden ingelicht.
OPTIES
Extra databaseruimte


Domeinregistratie
U heeft de domeinnaam nog niet geregistreerd en wilt deze tegelijk met de aanvraag van het abonnement registreren. De kosten voor registratie kunt u terugvinden op de prijslijst domeinregistratie .


U heeft reeds (elders) een domeinnaam geregistreerd en wilt deze tegelijk met de aanvraag van het abonnement naar ons verhuizen. De kosten voor registratie kunt u terugvinden op de prijslijst domeinregistratie .
Voor het verhuizen van een domein is een authorisatie/tokencode nodig. Deze kunt u bij de huidige registrar op te vragen.


U heeft bij ons of elders reeds een domeinnaam geregistreerd en wenst deze niet te verhuizen. Voor communicatie doeleinden verzoeken we u de domeinnaam wel op te geven.Uw gegevens
Vul uw gegevens in om zodoende het hosting bestelformulier te generen.
Facturering
Facturatie
Digitale facturatie
Automatische incasso
Gegevens contractant
Gegevens technisch contactpersoon
(indien anders dan contractant)
Deze knop brengt u op de pagina waar u het aanvraagformulier kunt downloaden. Bij het klikken op deze knop gaat u nog geen overeenkomst aan.