Shared hosting aanvraag
U heeft gekozen voor het UV1 abonnement . De specificaties van dit abonnement zijn:
Algemeen

Prijs per maand
€23,00

Eenmalige opzetkosten
€35,00


Technisch

Schijfruimte
2GB

Uw data wordt veilig opgeslagen op een van onze storage array. Deze array's bevinden zich in Nederland. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw data in het buitenland ondergebracht wordt.
Dataverkeer
100GB

Denkt u meer dataverkeer nodig te hebben dan kunt u dit onder OPTIES bij bestellen. Dit is per maand vooraf aan te geven, u zit hier dus niet gelijk voor een langere periode aan vast. Hetgeen handig kan zijn wanneer u een aantal keren per jaar een grote toename heeft in bezoekersaantallen van uw website.
Werkgeheugen
256MB

Het maximale virtual memory dat de dedicated applicationpool van uw website tot zijn beschikking heeft.
SEO & URL Rewriting
IIS URL Rewriting & Helicon ISAPI Rewrite 3

U kunt zowel gebruik maken van de standaard in IIS aanwezige IIS URL Rewriting alsmede ook de third party applicatie Helicon Isapi Rewrite.
Database
MySQL 5.6.17

Standaard zit er MySQL database van 250MB bij dit abonnement.
Operating system
Windows 2012R2 IIS 8.5

Op het moment van aanvraag wordt uw abonnement op onze nieuwste server ondergebracht. Komt er naderhand echter een nieuwere versie van dit besturingssysteem uit en wenst u hiervan gebruik te maken dan kunt u bij ons op ieder moment kosteloos naar een nieuwere server verplaatst worden.
FTP accounts
1

Heeft u meer dan 1 FTP account nodig. Bijvoorbeeld voor het afgeschermd toegang geven tot een bepaalde directory. Kies dan onder opties een extra FTP account
Domeinpointers
onbeperkt

U kunt een onbeperkt aantal domeinaliassen aan uw website toevoegen. Zonder extra kosten.
Subdomeinen
onbeperkt

U kunt een onbeperkt aantal subdomeinen aan uw website toevoegen. Zonder extra kosten.
SSL ondersteuning
Ja

We bieden een breed scala aan SSL certificaten. Kijk voor meer informatie op onze homepage
Scripting
PHP5.5+

Binnen onze hostingpakketen hanteren we geen restricties wat betreft het gebruik van scripting talen. Het kan uiteraard wel OS afhankelijk zijn of de scripting language ondersteund wordt.

E-mail

Postbussen
15

Postbus grootte
250MB

Protocollen
POP3/IMAP/SMTP


Services

Uptime garantie
99,9%

Naast de 99,9% uptime garantie beschikt deze hosting ook over de 24x7 SLA.
Backup
14 dagen

Iedere nacht wordt er een back-up van uw complete omgeving gemaakt. Uw website ondervindt hier geen hinder van en is tijdens het maken van de back-up gewoon beschikbaar.
SLA
SLA C

Dit SLA is bedoeld voor bedrijfskritische zaken. Met deze SLA zijn er 24 uur per dag en 365 dagen per jaar specialisten beschikbaar voor de afhandeling van problemen. De server wordt 24x7 bewaakt en standaard onderhoud wordt ook buiten de werktijden uitgevoerd.
Firewall
Managed firewall

Uw website staat beschermd opgesteld achter statefull inspection firewalls. Deze reguleren het verkeer dat naar de servers gaat en dat van de servers afkomstig is. Door alleen de poorten open te stellen die echt nodig zijn wordt de zogenaamde 'attack service', ofwel de mogelijkheden die kwaadwillende hebben ,zeer verkleind.
Preventief onderhoud
Managed patching service

De server wordt voorzien en bijgehouden met de laatste patches, kritische patches worden binnen 48 uur geinstalleerd. De installatie zal in de avonduren geschieden.
Monitoring
Managed monitoring service

Dit betreft een diepgaande vorm van monitoring van de server, waarbij diverse kritische services en server eventlogs automatisch worden gecontroleerd. Bij eventuele alarmen zal het Nedcomp Support Team automatisch worden ingelicht.
OPTIES
Extra FTP account

Extra IP-adres t.b.v. SSL certificaat

Extra schijfruimte

Extra dataverkeer

Extra MySQL database (250MB)


Domeinregistratie
U heeft de domeinnaam nog niet geregistreerd en wilt deze tegelijk met de aanvraag van het abonnement registreren. De kosten voor registratie kunt u terugvinden op de prijslijst domeinregistratie .


U heeft reeds (elders) een domeinnaam geregistreerd en wilt deze tegelijk met de aanvraag van het abonnement naar ons verhuizen. De kosten voor registratie kunt u terugvinden op de prijslijst domeinregistratie .
Voor het verhuizen van een domein is een authorisatie/tokencode nodig. Deze kunt u bij de huidige registrar op te vragen.


U heeft bij ons of elders reeds een domeinnaam geregistreerd en wenst deze niet te verhuizen. Voor communicatie doeleinden verzoeken we u de domeinnaam wel op te geven.Uw gegevens
Vul uw gegevens in om zodoende het hosting bestelformulier te generen.
Facturering
Facturatie
Digitale facturatie
Automatische incasso
Gegevens contractant
Gegevens technisch contactpersoon
(indien anders dan contractant)
Deze knop brengt u op de pagina waar u het aanvraagformulier kunt downloaden. Bij het klikken op deze knop gaat u nog geen overeenkomst aan.