Uw sector

Nedcomp is actief in verschillende sectoren, o.a. zorg, logistiek en MKB. Maar ook softwaredevelopment en intermediairs bedienen wij met robuuste en schaalbare hostingoplossingen. Daarnaast staan wij zeker niet stil en zijn continu op zoek om nieuwe sectoren en mogelijkheden te ontdekken. Heeft u interesse in hosting- of cloudoplossingen voor uw sector neem dan contact met ons op!

Zorgsector

Als zorgaanbieder is het extra belangrijk (en wettelijk verplicht) om in een veilige, afgeschermde netwerkomgeving te werken. Nedcomp voldoet aan de strenge eisen die de zorgsector stelt. We zijn NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Alles over zorgsectorhosting

Softwarebouwers

SaaS

Als SaaS-leverancier wilt u dat uw hostingpartner dezelfde normen en waarden hanteert die u uzelf oplegt. Door de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Co & Co Solutions zit softwareontwikkeling in het DNA van Nedcomp. We spreken uw taal en delen de mindset van een ontwikkelaar.

OTAP 

Klanten en ontwikkelaars stellen steeds hogere eisen aan hun ontwikkelstraat, terwijl de techniek steeds complexer wordt. Het bouwen en beheren van OTAP omgevingen wordt dan ook steeds vaker uitbesteed.

Resellers

Reseller hosting houdt in dat u bij Nedcomp uw infrastructuur, diensten en software inkoopt zodat u deze onder uw eigen naam kunt verkopen aan uw eigen klanten. Op deze manier kunt u waarde creëren voor uzelf en uw klanten zonder grote investeringen te hoeven doen in infra en/of mensen.