• Wij lunchen elke middag samen
  • We zoeken jou in de omgeving van Meppel
  • Er staan mooie projecten op stapel!

IT Infrastructure Engineer

Wat heb je nodig? 

✓ HBO+ opleiding ICT

✓ Ruime ervaring (minimaal 5 jaar) met Microsoft technologie. Juniper, Unix, HP, en/of VMWare kennis en ervaring is een pré

✓ Dienstverlenende instelling: je vindt het prettig om onze klanten net een beetje verder te helpen dan ze verwachten

✓ Je woont in het oosten van Nederland of wilt daar graag gaan wonen

✓ Je hebt een rijbewijs B 

Wat doe je?

✓ Advisering en ontwikkeling Azure en MS-SQL platformen;

✓ Het correct en efficiënt uitvoeren van de ontvangen opdrachten;

✓ Zelfstandig uitbouwen van jouw technische kennis en dit graag op hoog niveau houden en bereid zijn deze te delen met collega’s;

✓ Het bijhouden van relevante marktontwikkelingen;

✓ Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en proactief initiatief te nemen om zodoende onze dienstverlening te verbeteren.

Wat krijg je?

✓ We bieden je een fijne, veilige en collegiale werkomgeving waar je jezelf kunt zijn en waar oog is voor een gezonde werk- en privébalans

✓ We houden niet van overwerken en doen niet aan detachering

✓ Marktconform salaris

✓ Veel doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiend team 

✓ 40-urige werkweek, wij werken van 9.00 tot 17.00 uur 

✓ 24 vakantiedagen

✓ We regelen een eigen, ruime werkplek en je krijgt goed gereedschap zoals een snelle laptop, een goede stoel geweldige koffie en voldoende schermen.

✓ Een doorbetaalde en verzorgde lunch door onze eigen keukenprinses

✓ Vrij op je verjaardag

✓ We gamen met oliebollen op oudejaarsdag

Gezond boerenverstand: daarmee ontwikkel je de mooiste dingen! 

Vacature

Als IT Infrastructure Engineer werk je aan de vormgeving en implementatie van de IT werkomgeving van onze klanten. Je houdt je bezig met het vertalen van de klantvraag naar een projectplan om dit vervolgens in te richten zodat beheer mogelijk wordt. 

In samenwerking met twee collega's breng je adviezen uit, beantwoord je vragen afkomstig van de klant en ontwikkel je nieuwe IT omgevingen. 

Het team bestaat verder uit vier collega's die zich bezig houden met operationele werkzaamheden, zoals het reageren op IT incidenten. 

Je voert installatie werkzaamheden en/of projecten uit bij middelgrote en enterprise klanten binnen Nederland. Je adviseert, analyseert en implementeert op basis van het aangeleverde technisch ontwerp gebaseerd op complexe ICT infrastructuren. Het is belangrijk om parate kennis te onderhouden met het accent op onder andere de volgende aandachtsgebieden:

  • Microsoft AD en ADFS
  • Windows 2012 server of hoger
  • Exchange en/of Office365
  • Microsoft PowerShell
  • Microsoft Azure

Je hebt interesse voor automating, tooling en scritping

Voorbeeld

Er komt een offerte-aanvraag binnen van een van onze partners. We moeten een gezamenlijke offerte schrijven voor een grote verzekeraar. Jouw input bestaat uit het omschrijven van onze diensten, de benodigde hardware, beveiliging, certificaten en firewalls en andere diensten. Uiteraard koppel je daar het aantal te verwachten uren aan dat je nodig zult hebben voor de inrichting van het project. 

Tussendoor wordt er weleens een cake gebakken, lekker bij de koffie.  

Na de handtekening ga je aan de slag dmv een kick-off, technische gesprekken en goede afspraken. Daarna is het aan jou om de infrastructure in te richten zodat de klant zijn data/applicaties op de servers kan opslaan. Je zorgt voor een uitstekende documentatie en voelt je voldaan als je hiermee een goede omgeving hebt neergezet.

Werken bij Nedcomp

Nedcomp is onderdeel van de Co&CO groep. Bij de groep hebben we zo'n 55 collega's. Doordat we bij deze groep horen kunnen we ook gebruik maken van alle faciliteiten: HRM, een kwaliteitsmanager, veel technische kennis en natuurlijk onze eigen keukenprinses die elke middag de lunch klaarmaakt. 

Ons hoofdkantoor staat in Rotterdam, maar we hebben ook een vestiging in Meppel. Ook in Meppel heb je collega's van de Co & Co groep. In Meppel werkt onze Technisch directeur. Samen met hem ga je Nedcomp op technisch vlak op de kaart zetten.

De gemiddelde leeftijd van ons team is 14.865 dagen oud en we spreken elkaar iedere dag tijdens de dagstart. Ons team engineers is de spil van het bedrijf en worden actief ondersteund, begeleid en gefaciliteerd door de directie, die nauw betrokken is bij de dagelijkse gang van zaken.

Niet alleen op professioneel gebied proberen we het goed voor elkaar te hebben. Omdat wij weten dat langdurige relaties de sleutel zijn tot ons succes bieden wij je als engineer een prettig, duurzaam en uitdagend ecosysteem gericht op jouw toekomst. We willen een gezond en flexibel bedrijf zijn waar het fijn vertoeven is. Een bedrijf dat oprecht bezig is met de persoonlijke wensen van haar mensen en waar je over 5 á 10 jaar nog steeds wil werken!

Het jaar sluiten we altijd traditiegetrouw af met zelfgemaakte oliebollen, (foute) games en iedere keer weer nieuwe initiatieven. Kortom, daar doen we alles voor!

Collega's

Wij zijn een hardgroeiend team. We kennen elkaar allemaal al erg lang, maar zijn als team nog niet zo lang samen. De afgelopen maanden hebben we benut om een plan te maken voor de toekomst. We gaan (meer) aan de slag met Azure, we gaan werken aan klanttevredenheid en we willen groeien! Om dit te bereiken zijn we op zoek naar jou. Als je nu binnenkomt kun je in de groei-van-de-komende-jaren nog een mooie rol spelen. We nodigen je dan ook specifiek uit om mee te denken over onze toekomst en de invulling daarvan op technisch vlak. 

We hebben een paar zeer interessante samenwerkingen gesloten en zien nu dat opdrachtgevers ons weten te vinden. We verwachten op korte termijn interessante projecten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren.

Nedcomp is een gezellig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden informele activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten het werken te leren kennen. En uiteraard rijden we regelmatig tussen Meppel en Rotterdam op-en-neer om elkaar te zien. 

Interesse? 

Reageren!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Woon je 'ergens-tussen-Zeewolde-en-Groningen'? Of wil je eigenlijk al een tijdje verhuizen naar het oosten van het land? 

Stuur dan je CV en korte motivatie naar Nedcomp, t.a.v. Heleen Sluijs (heleen@nedcomp.nl).

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met 2 teamleden en uiteindelijk ook met de groepsdirectie.